Hlavní obsah

Řidič se řítil Karlovými Vary rychlostí 200 km/h

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Řidiče řítícího se ulicemi Karlových Varů rychlostí téměř 200 kilometrů v hodině zastavili v minulém týdnu tamní policisté. Kromě vysoké rychlosti muže za volantem netrápil ani zákaz předjíždění. Řidič svou rychlou jízdu nepopíral a s policisty spolupracoval.

Článek

Dopravní policisté měřili rychlost řidičů ve čtvrtek na silnici z Karlových Varů na Ostrov. Zaujal je bílý vůz audi, jehož 27letý řidič se na krátkém úseku dopustil hned několika přestupků.

Za luxusním vozem vyjeli a na povolené sedmdesátce mu naměřili 110km/h. Na výjezdu z města na povolené devadesátikilometrové rychlosti však řidič šlápl na plyn.

„Na silnici první třídy, kde je povolena rychlost 90 km/h, jel i přes 200 km/h. Policisté spustili měřící zařízení a po dobu 10 sekund udržovali shodnou rychlost s vozidlem. Přístroj naměřil 198 km/h,“ řekla mluvčí policie Kateřina Dohnalová.

Policisté vůz zastavili, řidič jim předložil doklady a nepopíral, že jel uvedenou rychlostí. Policisté sepsali přestupek a předali ho k řešení městskému úřadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám