Hlavní obsah

Bitka mezi řidiči skončila v Ostravě zlomeninou nosu

Právo, hon
Ostrava

Z ublížení na zdraví a také z krádeže obvinila ostravská policie 33letého muže, který před třemi týdny brutálně napadl řidiče, jenž mu nedal přednost, a zlomil mu nos. Útočník pak z místa incidentu ujel, policie ho ale vypátrala a nyní mu hrozí až tři roky vězení. Incidentu se účastnil také spolujezdec obviněného, po kterém policie dosud pátrá.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Událost se odehrála 4. srpna na Rudné ulici pod mostem pod ulicí Výškovickou. Řidič nissanu zřejmě psychicky neunesl to, že mu jiný automobil nedal přednost. Prudkým zabrzděním donutil druhého řidiče zastavit a fyzicky ho napadl. [celá zpráva]

„Řidiče násilím vytáhl z auta a poté jej fyzicky napadl údery do obličeje a kopáním do žeber. Poškozený se aktivně bránil. Proto jej další, dosud neustanovený pachatel, udeřil baterkou do hlavy. Na závěr tohoto zběsilého útoku ještě obviněný strhnul poškozenému tričko, vhodil jej do svého vozidla a z místa činu odjel,“ popsal incident mluvčí ostravské policie Petr Svoboda.

Napadený muž utrpěl frakturu nosu, tržné rány v obličeji a pohmoždění podbřišku. Škoda na odcizeném tričku činí tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám