Hlavní obsah

Tři mrtví při dvou nehodách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek/Lipovec

Dva lidé zahynuli a další dva byli zraněni v sobotu ráno při boční srážce dvou osobních automobilů na Písecku. Podle policistů byla zřejmě příčinou tragické nehody nepřiměřená rychlost na mokré vozovce. Při další srážce odpoledne na Blanensku zahynula jedna osoba.

Článek

Bočně se srazila vozidla na Písecku v 7:30 na silnici první třídy vedoucí z Vodňan do Písku u obce Myšenec.

"Na vozovce byly vyjeté koleje zakryté vrstvou vody. Jeden z vozů dostal smyk a bočně narazil do druhého auta, které skončilo v příkopě. Obě osoby zahynuly na místě," popsal jihočeský policejní mluvčí Milan Bajcura nehodu. Další dva zranění podle něj skončili v písecké nemocnici.

Srážka v Lipovci 

Jedno smrtelné a dvě těžká zranění má za následek dopravní nehoda, která se stala odpoledne nedaleko obce Lipovec na Blanensku. Těžkým zraněním podlehl jednasedmdesátiletý muž.

"Na křižovatce se podle prvních šetření policie kvůli nedání přednosti v jízdě srazila dvě osobní auta," uvedla mluvčí policie Iva Šebková. Přednost podle ní zřejmě nedal třiatřicetiletý řidič Škody Fabia v době, kdy po hlavní silnici přijížděla Škoda Felicia, kterou řídil jednasedmdesátiletý muž.

Řidič felicie na následky zranění zemřel. Při střetu byl těžce zraněn také řidič fabie a jeho desetiletý spolujezdec. Oba vozy po střetu skončily v poli. Škoda na vozidlech je 200 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám