Hlavní obsah

Pohřešovanou ženu z Pardubicka našli v klášteře

Právo, René Chvalina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice / Kolín

Padesátiletý muž z Pardubic se v pondělí obrátil na policisty s tím, že se mu nevrátila manželka domů. Upozornil na to, že manželka je delší dobu v péči zdravotníků, ale od 1. srpna o sobě nedala žádnou zprávu.

Článek

“Policisté se nejdřív vydali prohledat nemocnice a zdravotnická zařízení, ale její hospitalizace se nikde nepotvrdila,“ uvedla v úterý policejní mluvčí Eva Maturová.

Rozsáhlé policejní vyšetřování však policisty nasměrovalo do Středočeského kraje, kde se ukázalo, že by se pohřešovaná žena mohla nacházet v jednom klášteře na Kolínsku.

„Jelikož byla noc, kolínské kolegy do kláštera nikdo nepustil, ani neotevřel dveře. Z tohoto důvodu jejich cesta do stejného místa směřovala i ráno. Tentokrát už měli štěstí,“ upřesnila Maturová.

V jezuitském klášteře devětačtyřicetiletou pohřešovanou ženu skutečně našli. Žena byla v pořádku a kolínští policisté zavolali zpět do Pardubic, kde informovali jejího manžela, že je žena v pořádku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám