Hlavní obsah

Řidič smetl v Praze dva chodce, dav ho chtěl ztrestat, proto ujel

Novinky, Petr Nový
Praha

Pražská policie hledá řidiče černého Opelu Tigra, který pravděpodobně způsobil odpoledne vážnou dopravní nehodu v Dejvicích. Po riskantním manévru srazil na přechodu dva chodce, které vážně zranil. Řidič pak z místa ujel poté, co ho měli chtít napadnout lidé, kteří pomáhali zraněným.

Článek

„Hledáme řidiče černého Opelu Tigra s poškozenou kapotou, který má v registrační značce písmeno H,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Jana Rösslerová. Nehoda se podle jejích informací stala v ulici Československé armády na křížení s ulicí Národní obrany směrem od Vítězného náměstí.

Záchranná služba z místa převezla podle policie do nemocnic dva těžce zraněné. Podle dostupných informací řidič provedl před přechodem pro chodce riskantní manévr kolem autobusu a srazil lidi na přechodu, před kterým autobus zastavoval.

Řidič ujel ještě několik metrů, pak zastavil a měl se k místu vrátit. Lidé, kteří poskytovali zraněným pomoc, ho ale měli napadnout, proto sedl do vozu a ujel. Policisté po řidiči v černém tričku i vozidle stále pátrají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám