Hlavní obsah

Mrtvý muž z krmelce nejspíš hladověl a kradl jídlo

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Až soudní pitva potvrdila, že mumifikované tělo nalezené v úterý v krmelci poblíž obce Podmokly na severním Plzeňsku patří muži, patrně Asiatovi. Patologové také předběžně potvrdili, že asi 25letý muž nezemřel násilnou smrtí. Jeho totožnost ale kriminalisté neznají.

Článek

„Vysoký byl 170 centimetrů, štíhlé postavy s dlouhými vlasy na ramena.Na krku měl řetízek z bílého kovu s obdélníkovým přívěškem s motivem kříže,“ řekl policista Josef Aubrecht. Tělo bez oblečení na místě leželo podle odhadů lékařů asi tři nebo čtyři týdny.

Policisté dále zjistili, že asi před třemi týdny se v sousední obci Uněšov pohyboval zcela nahý muž asijské národnosti, který odpovídá popisu mrtvoly. Podle svědků byl vyhladovělý a několikrát byl přistižen, jak se snaží ukrást nějaké jídlo a pití.

Kriminalisté žádají případné svědky, kteří mohou podat jakékoliv informace vedoucí ke ztotožnění mrtvého muže, aby se obrátili na pracoviště kriminální policie územního odboru Plzeň-sever, Anglické nábřeží 7, Plzeň nebo zavolali na telefonní čísla 974 327 321 či 974 327 530.

Reklama

Související témata:

Související články

Na Plzeňsku objevili mrtvolu ženy v krmelci

Kriminalisté zjišťují okolnosti smrti neznámé ženy, jejíž tělo objevil v úterý večer náhodný kolemjdoucí v krmelci pro zvěř v Podmoklech na severním Plzeňsku.

Výběr článků

Načítám