Hlavní obsah

Mladík vlezl do bytu oknem a znásilnil spící ženu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Mladý muž znásilnil v noci na pondělí 41letou ženu v jejím bytě na pražském sídlišti Černý Most. Do přízemního bytu se z ulice dostal oknem, pak utekl. Policistům se ho podařilo rychle vypátrat a zadržet.

Foto: Profimedia.cz

Muž oknem zase byt opustil. Ilustrační foto

Článek

Policisté přijali hlášení o napadení od zoufalé ženy před třetí hodinou ranní. „Podle prvních informací do bytu vnikl neznámý muž poté, co překonal zabezpečení okna, zaútočil na nic netušící, 41letou spící ženu, a znásilnil ji. Vzápětí byt opustil a zmizel ve tmě,“ řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Policisté okamžitě rozjeli po muži pátrání. O několik málo minut později zadrželi poblíž zastávky MHD v Broumarské ulici 32letého muže z Prahy 5, který zevnějškem odpovídal popisu hledaného.

„Při následné kontrole zjistili, že na zadrženého je vydán zatykač a má být dávno za mřížemi. Muže proto eskortovali na nejbližší policejní oddělení, kde si ho převzali kriminalisté,“ doplnila Zoulová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám