Hlavní obsah

Němec neunesl prohru fotbalistů a v pražském baru přetáhl muže tyčí

– Praha
Novinky, Petr Nový

Němec neunesl v noci na čtvrtek prohru národního fotbalového týmu na mistrovství světa a na narážky návštěvníků baru v Praze reagoval útokem tyčí. Jednoho z mužů udeřil do obličeje. I s tyčí ho však policisté zadrželi a předvedli.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Podle svědků skupina mladých fanoušků sledovala fotbalové utkání. Když do baru vstoupil cizinec doprovázený ženou, skupinka fotbalových nadšenců začala mít vůči tomuto páru narážky na fotbalové umění jejich národního klubu. Muž proto po chvíli se ženou odešel. Za necelou hodinu se však pár vrátil zpět.

„Muž vytáhl kovovou tyč a za přihlížení své společnice jednoho z fanoušků uhodil tyčí do obličeje. Způsobil mu bolestivé zranění. Po tomto surovém útoku oba rychle bar opustili a zmizeli v přilehlých ulicích,“ řekla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Přivolaní policisté poskytli zraněnému první pomoc a s pomocí kolegů začali prohledávat okolí.

Policisté pátrající po okolí dvojici po chvíli zadrželi i se zbraní a převezli je na nejbližší policejní služebnu. „Okolnosti případu zatím policie prošetřuje bez konkrétní trestněprávní kvalifikace, která se bude odvíjet podle závažnosti zranění napadeného muže,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám