Hlavní obsah

Ztracený muž byl zamčený dva dny ve vinárně

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Dva dny policie pátrala po 75letém muži z Nového Jičína, který se nevrátil z nedělní bohoslužby a nepodal o sobě žádnou zprávu. Nakonec vyšlo najevo, že byl od neděle do úterního odpoledne omylem uzamčen ve vinárně. Žízní tam přitom rozhodně netrpěl a poté, co ho v provozovně objevili překvapení majitelé, všechno poctivě zaplatil.

Článek

Mluvčí novojičínské policie Zbyněk Tomšík ve středu informoval, že zmizení muže nahlásila policistům jeho manželka.

„V neděli žena policistům nahlásila, že její manžel ráno odešel do kostela, ze kterého se nevrátil. Policisté po muži vyhlásili pátraní a provedli prověrky u příbuzných, známých, lékařských zařízení a restauračních zařízení, ale muže nenašli,“ uvedl Tomšík.

Nakonec vyšlo najevo, že muž byl déle než dva dny uzamčen ve vinotéce. „Majitelé ho tam nalezli v úterý odpoledne. Uzamčen tam byl od neděle, kdy majitelé po zavírací době odjeli na chatu. Když se vrátili, našli muže zamčeného v objektu. Zkonzumované tekutiny muž majiteli provozovny následně uhradil,“ dodal Tomšík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám