Hlavní obsah

Policie našla v Praze kostru novorozence, zadržela údajnou matku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté našli v neděli odpoledne v Praze Čakovicích kostru novorozeného dítěte a zadrželi ženu bez domova, která je podezřelá, že dítě porodila a pak se jej zbavila. Informovala o tom mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. Podle ní policie ženu, která se k činu přiznala, vyslýchá, ostatky dítěte prozkoumá nařízená soudní pitva.

Článek

"Impulz k pátrání jsme dostali od kolegů z Berounska. Při vyšetřování případu dítěte odloženého v nemocnici na Berounsku vyslýchali také jednatřicetiletou ženu bez přístřeší, která se jim přiznala, že ve druhé polovině dubna porodila dítě a odložila je v Čakovicích do křoví," řekla mluvčí.

Dodala, že berounští policisté případ předali pražským kolegům, a ti ostatky dítěte nalezli.

Podle přivolaného lékaře byla kostra novorozence ve stavu, který odpovídal ženině doznání. "S určitostí to však potvrdí až soudní pitva, soudní znalec určí přesnou příčinu smrti i to, zda to skutečně bylo dítě zadržené ženy," uvedla Zoulová.

Reklama

Výběr článků

Načítám