Hlavní obsah

Kamión na Bruntálsku sjel z cesty a poškodil dvě chalupy

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Město Albrechtice

Čtyři jednotky hasičů musely zasahovat v pátek večer v Městě Albrechtice na Bruntálsku při nehodě kamiónu, který při nehodě narazil hned do dvou chalup. Při nehodě byl zraněn řidič, obyatelé chalup naštěstí vyvázli bez zranění.

Článek

Nehoda se stala v pátek před půl pátou odpolední. „Kamión zřejmě při sjíždění kolem obytných objektů na okraji místní části Hynčice narazil hned do dvou chalup. U první pouze poničil okap, popelnice a túje v zahradě, ve druhé chalupě vytvořil velkou rohovou díru do kuchyně, ale nikdo v ní naštěstí právě nebyl,“ uvedl mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Kamión podle něj zaparkoval v dvoupodlažní chalupě svou čelní částí a vytvořil zde díru o velikosti tři krát tři metry na obě strany. „Hasiči museli zjistit, zda nehrozí další posun těžkého kolosu a také, zda se uvnitř narušeného objektu nenacházejí nějaké osoby. Nikoho uvnitř nenašli, žádné další zranění nebylo nahlášeno. Řidiče odvezla sanitka rychlé záchranné služby do nemocnice,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám