Hlavní obsah

Motorkář nepřežil střet se srnou

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rudice

Řidič motocyklu nepřežil v pondělí před 19. hodinou střet se srnou na silnici u obce Rudice na Uherskohradišťsku. Nebyla to jediná nehoda motorkáře ve Zlínském kraji, druhý střet se však naštěstí obešel bez obětí.

Foto: HZS Zlínského kraje, Právo

Tragická havárie motorkáře na Zlínsku

Článek

„Záchranáři jsou na místě, okolnosti nehody vyšetřuje policie. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Uherského Brodu,“ sdělil mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček.

Hezké počasí spojené se sluncem a horkem doprovázela již o víkendu řada smrtelných nehod. Zvláště motorkáři bývají častými účastníky, což dokládá i druhá pondělní nehoda motorkáře ve zlínském kraji.

„Na křižovatce pod Petrůvkou u Luhačovic došlo po 16. hodině ke střetu osobního auta zn. Audi s motocyklem. Podle svědků jel motocykl po hlavní silnici, když došlo ke střetu s osobním autem sjíždějícím prudké klesání od Petrůvky. Po dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky motocyklu. Řidič osobního auta nebyl zraněn,“ řekl Mitáček. Motocyklistku odvezla sanitka do nemocnice ve Zlíně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám