Hlavní obsah

Při požárech v Kladně zemřeli dva lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Při požárech v Kladně v noci na čtvrtek zemřeli dva lidé. Jednoho muže našli hasiči po uhašení ohně v bytě v Kladně-Kročehlavech. Druhý byl nalezen v sutinách bývalého nádražního domku, řekla mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková. V obou případech byla podle ní příčinou ohně lidská nedbalost.

Článek

Do Kladna-Kročehlav vyjížděli hasiči před půl jedenáctou. Z bytu ve třetím patře vycházel kouř. Žádné viditelné stopy po ohni neobjevili, byl ale cítit zápach hořící elektroinstalace. "Když se z bytu nikdo neozýval, násilně do něj vstoupili. Uvnitř nalezli ohnisko požáru, které uhasili. Objevili i majitele bytu, bohužel už mrtvého," dodala Kostková.

"Příčinou ohně bylo kouření," uvedla Kostková.

V půl páté ráno vyjížděli hasiči k údajnému požáru psí boudy. Ukázalo se však, že hoří bývalý nádražní domek o rozměrech dva krát tři metry, který se nachází asi 15 metrů od trati. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Kladna a drážní jednotka z Kralup nad Vltavou. Po půl hodině oheň lokalizovali. Pod sutinami objevili ohořelé tělo muže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám