Hlavní obsah

Alkoholička zbila v Mladé Boleslavi dítě do krve

Právo, Radek Plavecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Do krve ztloukla svého tříletého syna žena z Mladé Boleslavi. Kruté zacházení s dítětem vyšlo najevo, když opilou matku ležící na ulici v centru města s chlapcem postávajícím opodál objevil před sobotní půlnocí náhodný chodec.

Článek

„Muž zavolal strážníky, že žena nejspíš spadla z kola, které leželo vedle ní. Žena ale byla tak silně opilá, že vůbec nebyla schopná komunikovat a zvednout se. Její tříletý syn brečel nechtěl k matce jít a strážníkům říkal, že jej matka tluče. Byl hodně pomlácený, z nosu mu tekla krev, proto ho strážníci vzali na služebnu,“ řekl Právu ředitel mladoboleslavské městské policie Tomáš Kypta.

Promoklé a vystrašené dítě odmítlo jet s matkou do nemocnice a raději šlo se strážníky. Ti mu přivolali lékaře a sanitku.

„Lékař chlapce ošetřil a nechal jej převézt do nemocnice, protože jeho stav vyžadoval hospitalizaci. Celý případ jsme předali sociálním pracovníkům a policii,“ doplnil Kypta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám