Hlavní obsah

Mladý řidič v noci v Praze pod vlivem drog zranil policistu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnáctiletý řidič pod vlivem drog v noci na dnešek v Praze naboural do dvou aut a najel do policisty, kterého zranil. Mladík měl navíc soudem nařízený zákaz řízení motorových vozidel a auto, s nímž jel, policisté evidovali v seznamu odcizených vozů. Muži proto hrozí obvinění z více trestných činů.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Policisté v Novovysočanské ulici v Praze 9 vyšetřovali jinou dopravní nehodu, proto ulici uzavřeli a provoz řídili kyvadlově. Mladík v Toyotě před policejními hlídkami začal ujíždět.

Naboural přitom do policejního auta i protijedoucí felicie, poté najel do policisty. Střetu s dalším policejním vozem zabránila obratná reakce policisty za jeho volantem.

Policisté řidiče pronásledovali do ulice K Žižkovu. Tam narazil do zábradlí a jeho auto se převrátilo na bok, přičemž se mladík zranil.

Orientační zkouška prokázala, že muž před jízdou požil omamné a psychotropní látky. Celkové škody policisté předběžně vyčíslili na 300 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám