Hlavní obsah

Řidič projížděl zatopenou myší díru, vytáhnout ho museli hasiči

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohumín

Jen na sebe ve čtvrtek odpoledne nadával 40letý muž, který chtěl projet v Bohumíně na Karvinsku tamní „myší dírou“. V zatopené laguně jeho Škoda Felicie neměla šanci a muž uvízl na střeše vozu jako trosečník. Přivolaným hasičům pak moc děkoval za rychlou záchranu.

Článek

Felicie s registrační značkou okresu Frýdek-Místek se ale neukázala jako dobrý člun a muž zůstal uvězněn v autě uprostřed vodní laguny. Řidič přitom vjel do zákazu vjezdu, který byl na silnici právě kvůli vodě.

Felicie skončila zatopená pod železničním mostem téměř až po vnější madla dveří. O pomoc zavolal tísňovou linkou sám postižený řidič, který stačil před připlutím gumového člunu s hasiči vylézt bočním oknem na střechu auta.

Hasiči mu pomohli na záchranný člun a převezli jej na pevnou zem. Pak vytáhli z vody i felicii, která skončila nepojízdná. Před odjezdem na stanici předali hasiči událost policistům, kteří mají s řidičem co řešit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám