Hlavní obsah

Vietnamec napadl krajany, po vraždě se bodl a zapálil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kadaň
Aktualizováno

Jak nemilosrdně mohou skončit spory uvnitř asijských komunit, se v sobotu před polednem mohla přesvědčit Kadaň na Chomutovsku. Na jednoho ze svých krajanů tam zaútočil Vietnamec. Muže zabil a následně spáchal sebevraždu, když se bodl a zapálil. Podle policie zaútočil také na Vietnamku, kterou těžce zranil. Informovala o tom mluvčí ústecké krajské policie Ilona Novotná.

Článek

Podle mluvčí se krvavé drama odehrálo v asijském obchodě na náměstí.

Zraněná žena byla dole v obchodě, nahoře v bytě pak policisté našli ubodaného může i pachatele. Část bytu byla ohořelá. "Původně jsme byli na místo volaní k požáru," uvedla Novotná.

„Z prvních informací vyplývá, že pachatel vietnamské národnosti vešel kolem jedenácté hodiny do obchodu a po slovní potyčce vytáhl na jiného Vietnamce nůž. Ubodal ho a těžce zranil také Vietnamku, která v obchodě byla. Sám nakonec spáchal sebevraždu upálením,“ uvedla.

Pobodaná žena přežila a skončila v nemocnici. Pokud se prokáže, že se událost stala podle zatím ověřovaného scénáře, policie po skončení vyšetřování případ s největší pravděpodobností odloží, protože nebude koho stíhat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám