Hlavní obsah

Muž skočil přítelkyni na historku o znásilnění a šel soka zbít

Právo, Patrik Biskup
Plzeň

Kuriózní případ vyšetřují západočeští policisté. Obvinění z poškozování cizí věci a porušování domovní svobody hrozí muži z Plzně, který o víkendu vnikl na zahradu rodinného domku v jedné obci na Domažlicku, kde nejprve fyzicky napadl jeho majitele a pak mu poničil i auto.

Článek

Chtěl totiž pomstít svoji přítelkyni, která mu tvrdila, že ji měl muž z Domažlicka unést a pak znásilnit. Jenže ve skutečnosti si žena historku o znásilnění vymyslela, aby zakryla to, že se živí jako prostitutka.

„Případ začal v pátek k večeru, kdy si mladá žena stopla na výjezdu z Plzně 36letého řidiče z Domažlicka. Domluvili se na sexu, který proběhl ve vozidle v lesíku nedaleko Sulkova. Potom se ale pohádali kvůli výši finanční odměny.

Řidič prostitutku vyhodil z auta napůl svlečenou. Ta ale stačila sebrat jeho mobilní telefon a když s vozidlem odjel, zavolala příteli, aby ji vyzvedl. Tvrdila mu, že byla unesena a znásilněna,“ řekl zdroj, který má o případu informace.

Společně oba odjeli na policii, kde žena podala trestní oznámení, aby jí přítel věřil. Ten se ale ještě rozhodl vzít spravedlnost do svých rukou. „Podle údajů z řidičova mobilního telefonu zjistil jeho bydliště a rozjel se přítelkyni pomstít. Přelezl plot a na dvorku a muži natloukl. Poté mu ještě rozmlátil zaparkované auto. Z místa pak ujel,“ pokračoval zdroj.

Policisté mezitím zjistili, že k žádnému znásilnění nedošlo. Nakonec i údajně poškozená žena při výslechu uvedla, že sex byl dobrovolný a že se jen s klientem nedohodla na penězích. Tvrdila, že o jejích aktivitách nemá přítel ani tušení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám