Hlavní obsah

Matku s dvěma dětmi srazilo v Praze na přechodu auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Matku s dvěma dětmi v úterý ráno srazilo auto na přechodu pro chodce v Praze na Vinohradech. Tříletý chlapec skončil s vážnými zraněními v nemocnici, uvedla policejní mluvčí Eva Miklíková a mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Neštěstí se odehrálo před 09:00 na křižovatce Slezské a Libické ulice. Žena přecházela přes přechod pro chodce, před sebou tlačila kočárek a za ruku vedla pětiletou holčičku. V tu chvíli je srazil řidič vozu Volkswagen Passat, který projížděl směrem k Vinohradské ulici.

"Nejhůře nehodu odnesl chlapeček v kočárku, který zůstal uvězněn pod přední částí vozidla," sdělila Miklíková. Tříletý chlapec podle mluvčí záchranky utrpěl vícečetná vážná poranění. "Ve stavu umělého spánku byl předán do krčské nemocnice," řekla Ernestová.

Matka utrpěla šok, holčička vyvázla jen s lehkým zranění. Řidič před jízdou alkohol nepil. Policisté případ i nadále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám