Hlavní obsah

Mladíci brutálně napadli posádku vozu v Praze jen tak z dlouhé chvíle

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Žádný motiv ani konkrétní důvod. Dvojice mladíků zaútočila předminulý týden ve středu na projíždějící osobní vůz v Praze jen tak z dlouhé chvíle. Vyplynulo to z policejního vyšetřování brutálního útoku.

Článek

„Žádný motiv zjištěný nebyl,“ řekl Novinkám mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Mladíci si jen tak krátili dlouhou chvíli a přišlo jim jako dobrý nápad vybít si vztek na prvním vozidle, které potkali.

Incident se stal předminulý týden ve středu. Na projíždějící osobní automobil tu z ničeho nic zaútočili dva mladí muži, posádku brutálně zbili a utekli. Jejich počínání ale zachytily městské kamery.

Čtyřiatřicetiletý řidič žluté Škody Felicie projížděl spolu se svým 58letým otcem zcela náhodně Parléřovou ulicí. Krátce před osmnáctou hodinou je zde mladíci zastavili a zaútočili na ně. [celá zpráva]

Jeden z nich skočil na víko motoru, prokopl stahovací okno levých předních dveří vozu a začal fyzicky napadat řidiče vozidla. Vytáhl jej z vozu a dále na něj fyzicky útočil, až napadený skončil bezvládně na zemi s otřesem mozku.

Druhý mladík po stažení okna napadl spolujezdce, kterého kopal nohou do hlavy. Z místa utekli, aniž by napadeným mužům cokoliv vzali.

Koncem týdne se kriminalistům podařilo jednoho z mužů dopadnout, druhý se později sám přihlásil na policii. [celá zpráva]

Za úmyslné ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí mužům až tříletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám