Hlavní obsah

Na policii se přihlásil druhy útočník, který brutálně napadl osádku auta

– Praha

Druhý útočník, který v Praze brutálně napadl dva muže v autě, se přihlásil na policii. Oba mladíci jsou obviněni z trestného činu pokusu těžkého ublížení na zdraví, výtržnictví a omezování osobní svobody. Informovala o tom mluvčí krajského ředitelství policie Eva Kropáčová.

Článek

„Jednadvacetiletý muž se díky medializaci případu a zveřejnění všech dostupných informací sám dostavil na policii, kde se přiznal. Motiv jeho naprosto nepochopitelného jednání prozatím neznáme,“ uvedla Kropáčová.

Mluvčí doplnila, že státní zástupce již dostal od policistů podnět s návrhem na vzetí do vazby. Dvojice mladíků bezdůvodně zaútočila na osobní vůz v pražské Parléřově ulici. Muži vytáhli z auta řidiče a zbili jej i jeho otce na sedačce spolujezdce. Jejich počínání ale zachytily kamery městského systému. Oba mladíci byli údajně v okolí známé firmy.

Když v místě útoku natáčel štáb TV Nova, reportér rozeznal podle záběrů z kamer jednoho z útočníků, jak se pohybuje v okolí, a zavolala policii. Ta ho na místě zatkla, mladík se posléze k činu přiznal. Oběma hrozí až tříletý trest. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám