Hlavní obsah

Policie hledá stopařku, mohla by to být matka odloženého dítěte

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Berounská policie pátrá po mladé ženě, která v úterý ráno stopovala v obci Žebrák. Policii se přihlásil řidič, který ji vezl. Dívka ani nevěděla, kam chce jet. Mohlo by jít o ženu, jež během toho rána odložila dítě ve sklepě hořovické nemocnice.

Článek

"Ozval se nám svědek, který v uvedený den okolo 06:00 nabral v obci Žebrák stopařku, ženu ve věku 20 až 25 let. Působila velice unaveně a špatně chodila. Nevěděla nejdříve, kam chce odvézt. Nakonec se nechala odvézt do obce Lochovice, kde vystoupila a pokračovala směrem do centra," uvedla mluvčí.

Stopařka měla nakrátko střižené tmavé vlasy a byla oblečena do šedých nebo modrých propínacích šatů. Policie žádá případné svědky, aby veškeré informace o této ženě oznámili na linku 158. Kriminalisté mají podle Pučelíkové i další podněty od veřejnosti, tato stopa je však nyní prověřována jako hlavní.

Novorozeného chlapečka našla uklízečka zabaleného v dekách v nemocnici v Hořovicích v úterý ráno. "Je zcela zdráv, novorozenecká žloutenka pomalu odeznívá a už není umístěn v inkubátoru," uvedl primář novorozeneckého oddělení František Zahálka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám