Hlavní obsah

Než by majitel nechal psa v útulku, raději ho ubil a mrtvé tělo vrátil do kotce

Novinky, Petr Nový
Tachov

Policisté na Tachovsku vyšetřují smutný případ týrání zvířat. V této souvislosti hledají majitele psa, který se chtěl nejspíš zbavit svého zvířete. Nejdříve ho asi odvedl do útulku, pak se však pro něj vrátil a zabil ho. Mrtvé tělo našli pracovníci útulku v jednom z kotců. Policie po majiteli psa pátrá. Na týrání upozornila TV Prima.

Článek

Strážníci našli při prohlídce bývalých kasáren v Tachově u útulku přivázaného psa, kterého přivolaní pracovníci zařízení dali do jednoho z kotců. Jenže zvíře někdo později odvedl, pravděpodobně jeho pán, neboť pes by jinak s cizím člověkem sám nešel.

Mimo Záchrannou stanici živočichů v Tachově pak zvíře zabil a tělo vrátil zpět do jednoho z kotců, kde ho našli druhý den pracovníci útulku. Důvodem zřejmě bylo to, že majitel nechtěl platit poplatek útulku za psa. Provozovatelka útulku už podala trestní oznámení na neznámého pachatele.

Policie nyní pátrá po majiteli zabitého psa a obrací se s žádostí o pomoc také na veřejnost. Lidé by psa mohli poznat a navést kriminalisty k jeho majiteli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám