Hlavní obsah

Řidička nezvládla Ford Ka a převrátila se v poli přes střechu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

U vážné dopravní nehody zasahovali v noci na úterý hasiči a záchranáři u Bílan na Kroměřížsku. Řidička tam nezvládla malý vůz a skončila v poli, kde se auto převrátilo přes střechu. Mladá žena byla těžce zraněna.

Článek

Nehoda se stala před druhou hodinou ráno na hlavním silničním tahu u Bílan. „Vozidlo havarovalo mimo komunikaci, kde se v poli převrátilo přes střechu zpět na kola. Ve voze zůstala zaklíněná a zraněná mladá dvaadvacetiletá žena, která jen těžce komunikovala,“ řekl mluvčí hasičů Ivo Mitáček.

Hasiči byli ze záchranářů na místě první, dvě minuty po výjezdu ze své stanice. Na místě je o situaci informoval volající, který upozornil na zraněnou ženu uvnitř vraku.

„Záchranná služba přijela v době, kdy si hasiči připravovali speciální nářadí, a lékař tak byl přítomen po celou dobu vyprošťování,“ doplnil Mitáček.

Po uvolnění překážek byla žena vytažena ven a přenesena do sanitního vozu, který ji převezl do nemocnice. Co bylo příčinou nehody nyní vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám