Hlavní obsah

Další agrese na D1, řidič rozbil pomalejšímu autu lahví přední sklo

Praha
Aktualizováno

Další těžko uvěřitelná událost se stala v pátek na dálnici D1. Na 15. kilometru ve směru na Brno dostal řidič seatu pocit, že dodávka jedoucí před ním předjíždí kamión příliš pomalu. Když dokončila předjíždění a zařadila se do pravého pruhu, několikrát před ní prudce zabrzdil. Dodávka do něj dokonce ťukla. Agresivnímu řidiči to ale nestačilo, z auta vyhodil předmět, pravděpodobně láhev, a dodávce rozbil přední sklo.

Článek

"Zařadil se přede mě a okamžitě tvrdě dupnul na brzdy," řekl řidič dodávky mercedes, který podle svých slov předjížděl rychlostí 110 kilometrů v hodině.

"Měl prázdný osobák a já plný náklaďák, tak jsem nedobrzdil a trochu ho ťuknul. I tak na brzdu znova dupnul," doplnil pro TV Prima.

Seat potom odjel. Sjel z dálnice a po nějaké době se na ní zase objevil, jeho řidič otevřel okénko a hodil z něj předmět. Ten dopadl na přední sklo dodávky a rozbil ho.

Řidič osobního vozu nechtěl své chování komentovat.

Událost se přitom stala týden poté, co byly zveřejněny záběry řidiče, který kvůli pomalému předjíždění vytlačil ze silnice mazdu.

Řidič osobního auta je podezřelý z pokusu o těžké ublížení na zdraví a poškozování cizí věci. Vyšetřován je na svobodě. Policie žádá všechny, kteří si chování šoféra seatu na 15. kilometru D1 v pátek ráno ve směru na Brno všimli, aby se ozvali na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám