Hlavní obsah

Řidič se pomstil ženě za zpomalení na D1, hrozí mu 12 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Průmyslové kamery zachytily smrtící manévr, kdy se jeden pirát silnic rozhodl pomstít řidičce, která ho podle jeho mínění zdržovala. Poté, co ji nakonec předjel, najel prudce z boku k jejímu autu a donutil ji vyjet mimo vozovku. Uvedla to TV Prima.

Článek

Policisté, kteří případ vyšetřují, se shodují, že se za léta ve službě s něčím podobným nesetkali. Vše se odehrálo 21. března po osmé hodině ráno, a přestože událost z dálky zachytily kamery, policie hledá očité svědky.

Mladá žena se spolujezdcem mířila toho dne na Prahu po D1. Do cíle jim zbývalo 24 kilometrů. Řidička začala předjíždět kamión a v tom se za ní objevil černý superb. Začal na ni najíždět, blikat a troubit.

Řidička nemohla dělat nic jiného, než dokončit předjíždění a poté se zařadit do pomalejšího pruhu. Řidič superbu ji při míjení nejprve ukázal neslušné gesto a vzápětí prudce najel svým autem řidičce do dráhy. Vyděšená žena strhla volant a její auto vyletělo v poměrně vysoké rychlosti z dálnice směrem do stromů.

Jen zázrakem se nikomu nic vážného nestalo. Čtyřicetiletý řidič si až příliš pozdě uvědomil, co udělal a aspoň zavolal sanitku. Teď mu hrozí dvanáct let za mřížemi za pokus o těžké ublížení na zdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám