Hlavní obsah

Zloděj v Brně před policisty vyskočil z třetího patra

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Útěk před policisty za každou cenu zvolil ve středu večer zloděj, kterého načapala žena v domě ve Staré ulici v Brně. Přivolaní strážníci muže obklíčili, ten však raději vyskočil z okna ve třetím patře. Při pokusu o útěk se zranil a byl zadržen.

Článek

Po osmé hodině večer zavolala žena strážníkům v Brně, že se neznámý muž snaží vniknout do jednoho z bytů. Muž skrz okno přelezl na balkón, kde si 32letá žena všimla, že má za pasem předmět připomínající zbraň.

„Hlídka posvítila přes balkón do bytu, kde uviděla muže, který se snažil skrývat. Strážníci jej vyzvali, aby úkryt opustil, což kupodivu učinil,“ řekla mluvčí strážníků Denisa Kapitančíková. Později se ukázalo, že muž měl u sebe plastovou repliku střelné zbraně.

Před příjezdem policistů se muž ale pokusil o útěk, dostal se z balkónu zpět do bytu, kde otevřel okno do Francouzské ulice a skočil z třetího patra. Po dopadu na chodník mu strážníci poskytli první pomoc a přivolali záchranáře. Sanitka ho převezla do nemocnice a případ si převzali policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám