Hlavní obsah

Střelec ze Sokolova čeká na obvinění, městem se šíří spekulace, proč zabíjel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

V případu řidiče sokolovských technických služeb, který v úterý chladnokrevně několika ranami zastřelil na rušné ulici muže, zatím nepadlo žádné obvinění. Podle všeho se tak stane během středy.

Foto: Martin Polák, Právo

Vůz technických služeb, jehož řidič měl střílet.

Článek

V případě, že muž bude obviněn z vraždy, hrozí mu až 18 let vězení.

Oficiální informace policie zatím nepodává. „Státní zastupitelství uvalilo na případ embargo,“ uvedla krajský mluvčí policistů Andrea Kávová.

Střelba se odehrála v úterý dopoledne v ulici Švabinského, po hádce a rvačce dvou mužů. Řidič asfaltovacího auta poté odešel do kabiny vozu, vrátil se s pistolí a protivníka několika ranami zastřelil. [celá zpráva]

Očití svědkové události mluvili o popravě. Střelec krátce po činu skončil v policejní cele.

Ve městě se vyrojily spekulace, policie ani státní zatupitelství je ale nechtějí komentovat. Podle svědků byl muž na sídlišti, na němž zemřel, známý, a "nežil úplně nekonfliktně," zaznívá od obyvatel sídliště.

Oba muži se znali z dřívějška. Za hádkou pravděpodobně nebyly peníze, ale spor z minulosti. Podle některých informací měl mladík s přáteli střelce dříve zbít a ten se mu nyní pomstil.

Řidič v Sokolově chladnokrevně zastřelil muže na ulici. Zdroj: TV Prima

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám