Hlavní obsah

Při srážce auta s autobusem se zranili tři lidé

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V Brázdimi u Brandýsa nad Labem se v pondělí střetl autobus s osobním vozem. Při karambolu byli zraněni tři lidé. Autobus po nehodě zůstal v poli a vytékala z něj nafta. Mezi zraněnými bylo i dítě. Další autobus s lidmi havaroval ráno v Polance nad Odrou.

Článek

„Řidič autobusu skončil se šokem v brandýské nemocnici, tam byla převezena také žena s dítětem z osobního auta. Autobus po nehodě zůstal v poli a vytékala z něj nafta, řekla ČTK mluvčí policie Praha-venkov Štěpánka Zatloukalová.

V okamžiku nehody cestovalo v autobusu pět lidí, kteří však při příjezdu policie už na místě nebyli. Údajně vyvázli bez zranění. Příčiny srážky zatím nejsou známy.

Čtyři zranění po srážce autobusu s avií v Polance nad Odrou

Avie se v pondělí ráno srazila v Polance nad Odrou s linkovým autobusem městské hromadné dopravy. Při nehodě byli podle informací hasičů zraněni čtyři lidé.

Nehoda se stala v ulici 1. května po sedmé hodině. „Při příjezdu hasičů na místo nehody u zdravotního střediska stál v protisměru autobus, který jel po hlavní silnici směrem na Ostravu-Svinov. Naproti stála avie s plošinou, která jela do centra Polanky nad Odrou a Klimkovic,“ řekl mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Řidič avie byl zraněn na noze a zůstal zaklíněný ve vozidle, byl při vědomí, řidič autobusu vyvázl po čelní srážce bez zranění.

V autobusu cestovalo zhruba 25 osob, většina z nich byla před příjezdem hasičů pryč, zůstalo zde do deseti osob. Tři osoby byly převezeny do nemocnice k ošetření a kontrole zdravotního stavu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám