Hlavní obsah

Žena ničila policejní auta, mstila se za zavřeného přítele

Právo, hon

Ostravští policisté zjistili, kdo jim v poslední době dvakrát za sebou poničil služební auta zaparkovaná před jedním z obvodních oddělení. Ke svému jednání se pod tíhou údajného svědomí přišla v minulých dnech přiznat 22letá žena. Ničením aut se měla mstít za to, že policisté zavřeli jejího přítele.

Foto: René Chvalina, Právo

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala v neděli mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Poprvé žena na odstavenou policejní oktávii zaútočila loni koncem října.

„Podezřelá měla blatník a dveře zavazadlového prostoru poškodit vyrytím několika rýh do laku. K činu se nyní doznala a uvedla, že se tímto způsobem chtěla pomstít místním policistům, kteří eskortovali do věznice jejího přítele,“ uvedla mluvčí s tím, že žena byla v době činu pod vlivem alkoholu.

Žena se kromě toho přiznala i k poškození služebního vozidla ze dne 25. dubna. „Opět na parkovišti měla žena klíči svého vozidla poškrábat policejní vozidlo, tentokrát měla na dveře vozidla vyškrábat vulgární nápis o výšce osm centimetrů a délce 25 cm. Motivem byl stejný důvod. Ženu měla rozhněvat skutečnost, že policisté vyslýchali jejího přítele,“ dodala Holčáková.

Policie ženu viní z trestných činů výtržnictví a poškozování cizí věci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám