Hlavní obsah

Muž nabízel strážníkům pervitin

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Sedmatřicetiletý Brňan se pokusil prodat pervitin dvěma městským strážníkům v uniformách. Dokonce jim ukázal stříkačku naplněnou s bílou tekutinou. Tu jim pak na stanici vydal a s úsměvem předložil i své doklady.

Článek

Při návratu na služebnu v Křenové ulici si v noci na pondělí povšimla hlídka brněnských městských strážníků muže, který se před budovou strážců zákona opíral o jedno ze zaparkovaných aut. Strážníci k muži přijeli a on už jim sám přicházel vstříc v ústrety.

"Pak strážníkům učinil nabídku, zda od něj nechtějí koupit pervitin. Na dotaz městských policistů, zda to myslí vážně, odpověděl sedmatřicetiletý Brňan, že skutečně hodlá strážníkům nabízený pervitin prodat. Aby svým slovům dodal patřičnou váhu, ukázal hlídce injekční stříkačku s obsahem bílé, blíže nezjištěné látky,“ popsala situaci mluvčí strážníků Denisa Kapitančiková.

Muž okamžitě skončil na služebně, kde strážníkům s úsměvem předložil své doklady a vydal injekční stříkačku. Pro podivínského dealera si následně přijeli republikoví policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám