Hlavní obsah

Policie honí zafačovaného muže, který přepadl banku

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Jako oživlá mumie vypadal muž, který v pátek 5. března vyloupil banku v plzeňské Prešovské ulici. Hlava v obvazech, ruce také. Navíc kufřík a v něm pistole. Když ji důkladně zamaskovaný lupič ukázal pracovnici za přepážkou, dostal požadované peníze a šel. Policie po zafačovaném útočníkovi zatím pátrá marně.

Článek

„Pachatel hovořil česky,“ uvedla v pondělí krajská policejní mluvčí Simona Čejková a dodala: „Byl vysoký přibližně 180 centimetrů, štíhlé postavy, ve věku kolem čtyřiceti let. Celou hlavu a obě ruce měl zavázané bílým obvazem, levou měl pověšenou na pásce.“

Banku přepadl před druhou odpoledne. „Muž se kolem půl druhé až čtvrté hodiny odpoledne pohyboval zejména v Sedláčkově ulici a také ve čtvrti Slovany. Kriminalisté žádají všechny svědky, kteří muže viděli, aby pomohli se šetřením případu a ozvali se na tísňovou linku policie 158,“ sdělila Čejková.

Reklama

Výběr článků

Načítám