Hlavní obsah

Hromadná nehoda za Plzní zablokovala tah na České Budějovice

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Hromadná nehoda zkomplikovala ve středu ráno provoz na hlavním silničním tahu z Plzně do Českých Budějovic. U Losiné se srazily dva kamióny a tři osobní vozidla. Záchranka z místa odvezla dva zraněné, z toho jedno dítě.

Hromadná nehoda mezi Plzní a Českými BudějovicemiVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

"Když jsme přijeli na místo, zranění už byli v péči lékařů. Vyprošťovat jsme nemuseli,“ uvedla mluvčí krajských hasičů Alena Marešová.

Podle dispečerky záchranné služby Lenky Ptáčkové nejsou zranění nijak vážná. „Na to, jak to tam vypadalo, se dá mluvit o zázraku. Dospělá žena i dítě měly jen tržné rány a skončily na chirurgii,“ upřesnila Ptáčková.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Hromadná nehoda u Losiné

Silnice byla zpočátku zcela neprůjezdná, později policisté pustili dopravu jedním směrem objížďkou přes benzinovou čerpací stanici.

Co bylo příčinou nehody, šetří policie. „V protisměru se najednou vyřítil náklaďák. Strhl jsem řízení a jel nějakých padesát metrů pangejtem,“ řekl na místě řidič Škody Felicie. Ke karambolu došlo ve stejném místě, kde před dvěma lety čelní srážku zaplatili životem dva lidé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám