Hlavní obsah

Auto převáželo na korbě bagr, vjelo do protisměru a zabilo ženu

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Osmačtyřicetiletá žena přišla ve středu před polednem nedaleko Karviné o život při srážce auta s nákladním vozidlem, které na korbě převáželo mnohatunový bagr. Nehodu nejspíš zavinil řidič nákladního auta, který z neznámých důvodů přejel do protisměru.

Článek

Nehoda se stala v místní části Louky na výpadovce z Karviné do Českého Těšína. „Řidič vozidla, který přepravoval bagr, se střetl v protisměru s osobním autem. Jeho řidička svému zranění na místě podlehla. Příčina nehody se vyšetřuje, silnice je neprůjezdná, a to minimálně do 15 hodin,“ informoval mluvčí karvinské policie Jaroslav Kus.

„Žena, která cestovala v osobním automobilu, zůstala po kolizi zaklíněna v jeho vraku a v okamžiku, kdy na místo přijeli záchranáři, nejevila žádné známky života. Pacientka utrpěla mnohočetná devastující poranění v oblasti hlavy, hrudníku, pánve a dolních končetin. Zranění byla neslučitelná se životem,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Řidičku museli z osobního automobilu vyprostit hasiči. „Protože nákladní automobil i bagr skončily na boku, po zdokumentování nehody je budou hasiči pomocí jeřábu a vyprošťovacího speciálu stavět na kola,“ řekl mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám