Hlavní obsah

V Praze narazil noční autobus do kamionu

Praha
Aktualizováno

Noční autobus městské hromadné dopravy narazil v úterý ráno na Černém Mostě v Praze do odstaveného kamionu s návěsem. Záchranáři ošetřili pět osob včetně řidiče autobusu. Toho museli hasiči vystříhat z kabiny hydraulickou technikou. Informuje o tom policie na svých webových stránkách.

Článek

"Tato nehoda si vyžádala celkem pět zranění, z toho čtyři lehká mezi cestujícími autobusu," uvádí policie. Řidič autobusu utrpěl středně těžká zranění a byl převezen do nemocnice.

Následky nehody byly odstraňovány až téměř do třičtvrtě na sedm. Okolnosti dopravní nehody i příčiny jsou v šetření policistů z Oddělení dopravních nehod.

Nehoda se stala v Ocelkově ulici po 04:00. V místě nehody byla omezena doprava. "Slyšel jsem velkou ránu, tak jsem se šel podívat, co se stalo, a uviděl jsem autobus, jak je zezadu napasovaný do toho kamionu, co tady stál už delší dobu," popsal serveru tn.cz situaci na místě jeden ze svědků. Tvrdí, že před nárazem neslyšel autobus brzdit.

Hasiči museli řidiče autobusu vyprošťovat z kabiny desítky minut. Policisté v jednom směru silnici zcela uzavřeli, aby hasiči mohli následky nehody odklidit.

Reklama

Výběr článků

Načítám