Hlavní obsah

Řidič taxíku v Praze zranil dvě policistky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pravděpodobně řidič taxislužby zavinil ve čtvrtek brzo ráno na Jižní spojce v Praze dopravní nehodu, při níž byly zraněny dvě policistky. Obě ženy skončily v nemocnici, oznámila mluvčí pražských policistů Eva Kropáčová. Kvůli nočnímu sněžení se v metropoli odehrála řada dopravních nehod. Hlavně na Jižní spojce a dalších hlavních tazích se tvořily dlouhé kolony.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se odehrála před 5:00 za Lanovým mostem blízko sjezdu od Černého mostu na Spořilov. Policistky na místě vyšetřovaly běžnou dopravní nehodu vozu Volkswagen Transporter. "V tu chvíli se přiřítil řidič taxislužby a narazil do policejního vozu, ze kterého policistky právě vystupovaly," řekla mluvčí. Záchranáři obě ženy převezli k ošetření do nemocnice, zranil se i řidič taxíku.

Na zasněžených vozovkách se ráno odehrálo několik dalších nehod. Kolize kamiónu a dodávky před 06:30 zcela zablokovala provoz za Lanovým mostem ve směru do centra. Neprůjezdné byly dva jízdní pruhy, tvořily se dlouhé kolony. Následky nehody odstranit se podařilo odstranit až po 8:00. [celá zpráva]

Se zpožděním musejí podle pracovnice Autoklubu Czech Assistance (ACA) řidiči počítat na magistrále, na Výtoni, na mostě Barikádníků nebo v Ječné a Anglické ulici. Zpožďují se i autobusy městské hromadné dopravy. Hlavní tahy jsou ale podle silničářů s opatrností sjízdné.

Reklama

Výběr článků

Načítám