Hlavní obsah

Orlová vypsala odměnu za dopadení pedofila

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orlová

Tomu, kdo pomůže vypátrat a usvědčit pachatele znásilnění dvou malých dětí, které se v jedné z částí Orlové odehrálo začátkem ledna, vyplatí místní radnice 10 000 korun. Oznámila to ve středu mluvčí orlovského městského úřadu Nataša Cibulková.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Radnice se na vypsání odměny domluvila s policií.

Článek

„Za informace, které by vedly k dopadení nebezpečného pachatele, radnice nabízí odměnu ve výši 10 tisíc korun,“ uvedla Cibulková. Dodala, že odměnu radnice vyhlásila na základě domluvy s policií a poté, co se na radnici začali obracet občané, kteří mají strach, že by násilník mohl svůj čin opakovat.

Podle dostupných informací donutil neznámý pachatel dvě malé děti k orálnímu sexu. Podle popisu jde o mladíka ve věku od 15 do 20 let, štíhlé postavy, vysokého asi 170 centimetrů.

Na sobě měl velmi tmavou bundu do pasu se zipem a kožíškem s kapucí. Přes obličej měl černý šátek s lebkami a zkříženými kostmi. Děti donutil k sexuálním praktikám pod pohrůžkou nože, který měl celkovou délku asi 30 centimetrů.

Orlovská radnice žádá občany, kteří by mohli sdělit ke kauze jakékoli informace, ať volají na bezplatnou policejní linku 158 nebo na 596 523 333.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám