Hlavní obsah

Muž skončil dvakrát během jednoho dne na záchytce

Právo, fre

Dvakrát v jednom jediném dni si pobyl na záchytce pětatřicetiletý muž z Hrabyně na Opavsku. Vyplývá to z vyjádření opavského policejního mluvčího Reného Černohorského.

Článek

Poprvé muže našla policejní hlídka v Hlučíně na Mírovém náměstí v pátek okolo 4. hodiny ráno. Muž podle Černohorského ležel před jedním z domů na náměstí v silně podnapilém stavu. Okamžitě putoval na protialkoholní záchytnou stanici do Opavy.

Ještě téhož dne po 19. hodině policisty zaměstnal opět podnapilý muž. Tentokrát k opilci vyjížděli  k autobusové zastávce do Hrabyně.

„Muž nebyl schopen vlastní chůze ani komunikace a proto bylo rozhodnuto o jeho umístění na protialkoholní záchytnou stanici v Opavě k vystřízlivění,“ upřesnil Černohorský s tím, že následně policisté zjistili, že jde o stejného muže, který byl hospitalizován na záchytce již ráno a byl po vystřízlivění propuštěn.

„Orientační dechovou zkouškou mu byla naměřena hodnota 2,15 promile alkoholu,“ dodal Černohorský s tím, že oba případy posuzují policisté jako přestupek proti veřejnému pořádku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám