Hlavní obsah

Taxikář přejel na Zlínsku ležícího muže, který zraněním podlehl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragická dopravní nehoda se stala v sobotu v noci ve Valašských Kloboukách na Zlínsku, kde vozidlo taxislužby přejelo čtyřiačtyřicetiletého muže. Ležel na silnici po předchozí bitce a vážná zranění nepřežil. Sdělila to policejní mluvčí Jana Bartíková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle policie nehodu zřejmě zavinil o tři roky starší taxikář, který jel příliš rychle. Muž je v tomto roce už třetí obětí dopravních nehod ve zlínském okrese.

Neštěstí se stalo po půlnoci. Muž sice zřejmě na cestě skončil po předchozí potyčce se dvěma podnapilými mladíky, podle šetření je ale na vině nejspíš taxikář, který se dostatečně nevěnoval řízení. "Jel rychle a na rovném úseku přehlédl člověka ležícího na silnici, do kterého narazil," popsala Bartíková.

Oba mladíky policisté odvezli k odběru krve a lékařskému vyšetření a čeká je výslech. Nejasnosti kolem tragické nehody vyšetřují zlínští kriminalisté. Vyzývají proto případné svědky, aby se jim přihlásili na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám