Hlavní obsah

Muž se pohádal s partnerkou a utekl do lesa, našla ho až policie

Právo, Vladimír Vácha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soběslav

Bezmála dvacet policistů se psem a vrtulník s termovizí pátralo od půlnoci až do středečního rána v okolí Soběslavi po čtyřicetiletém muži, který se v úterý večer pohádal se svojí přítelkyní, následně si způsobil poranění a zmizel z domu, aniž komukoliv sdělil, kam jde.

Foto: Vladimír Vácha, Právo

Muže hledal i vrtulník s termovizí.

Článek

„Po zraněném jsme okamžitě vyhlásili pátrání, neboť vzniklo podezření, že je jeho život v ohrožení. Do terénu vyrazilo sedmnáct policistů a nasazen byl i vrtulník s termovizí. Pomáhala rovněž hlídka soběslavských městských strážníků. Stopy po zmizelém se nakonec podařilo objevit nedaleko Lužnice a Černovického potoka,“ popsala Právu průběh akce mluvčí táborské policie Lenka Kozoňová.

Dodala, že krátce po šesté se muže podařilo najít, a to především maximálním nasazením všech, kteří po muži pátrali, ale i díky informacím přátel hledaného.

„Byl podchlazený a velmi vyčerpaný. Na předloktí měl tržnou ránu, kterou jsme mu ošetřili a ve stabilizovaném stavu jej převezli do nemocnice,“ dodal lékař Milan Kratochvíl z táborské záchranné služby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám