Hlavní obsah

Zloděj vykradl poslankyni kancelář na hodonínské radnici

Právo, Milan Vojtek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Policie pátrá po zloději, který o víkendu vykradl kancelář hodonínské místostarostky a poslankyně parlamentu Zuzany Domesové (ČSSD). Není vyloučenou, že vloupání souvisí s činností radnice.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Můžu potvrdit, že policie skutečně šetří krádež vloupáním do budovy hodonínské radnice. Stalo se tak v přesně nezjištěné době o víkendu. Naši technici a kriminalisté se případem zabývají. Vzhledem ke stadiu šetření nemůže policie o okolnostech události ani odcizených předmětech podat žádné bližší informace,“ řekl Právu mluvčí hodonínské policie Petr Zámečník.

Podle zjištění Práva se lupič zaměřil na kancelář místostarostky Domesové. Ta ale večer nebrala svůj mobilní telefon.

Policie musí rovněž prošetřit některé podivné skutečnosti. Vloupání se totiž stalo o víkendu před pondělním jednáním zastupitelstva, na kterém byl odvolán starosta Hodonína Lubor Šimeček (ODS).

Právě Domesová v poslední době podrobila starostu kritice za jeho jednání s investorem, ucházejícím se o vybudování solární elektrárny v katastru města.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám