Hlavní obsah

Mladík se zabil skokem pod metro, zastavil provoz na lince C

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Ve stanici pražského metra Roztyly ve směru na Háje skočil v úterý zhruba 27letý mladík pod soupravu. K neštěstí, které oznámil řidič vlaku, došlo krátce před 17. hodinou. Muž skok do kolejiště nepřežil. Provoz metra byl asi na hodinu zastaven v úseku Pražského povstání a Háje v obou směrech. Nyní je provoz obnoven v celém rozsahu.

Článek

Správa stanice Roztyly před 17. hodinou oznámila, že cestující mají použít povrchovou dopravu. Na místě zasahovali hasiči z dopravního podniku a stanice metra byla na hodinu uzavřena. Pád člověka do kolejiště potvrdil i mluvčí Drážní inspekce Jan Kučera, který nevyloučil sebevraždu.

Na autobusové zastávce Roztyly, kam mezitím přišli lidé z uzavřené stanice metra, nastal v autobusové dopravě kolaps. Cestu městské hromadné dopravě blokovalo šest hasičských aut, několik sanitek a policejních vozů. Autobusovou dopravu se pokoušel koordinovat dispečer stanice.

Autobusy narychlo zavedené náhradní dopravy byly však silně přeplněné a na stanici čekaly davy cestujících.

Reklama

Výběr článků

Načítám