Hlavní obsah

Žena na třídní schůzku nedošla, našli ji s pěti promile v krvi

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Vsetínští policisté v úterý pátrali po čtyřiatřicetileté ženě, která odešla na třídní schůzku a nevrátila se. Policii požádal o pomoc její manžel. Policie ji po několika hodinách hledání skutečně našla. Otrávenou alkoholem ve vsetínské nemocnici.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Článek

"Žena mu řekla, že odjíždí do Vsetína na rodičovskou schůzku jednomu z jejich dětí, ale do školy už nedorazila. Muž se jí snažil i několikrát dovolat na mobilní telefon, ale ten byl neustále nedostupný. Začal mít o svou ženu obavy, a tak požádal o pomoc policisty,“ sdělila ve čtvrtek mluvčí vsetínské policie Ludmila Brousilová.

Policisté procházeli autobusové a vlakové nádraží, kontaktovali školu a procházeli místa, kde by se matka dětí mohla nacházet. Rovněž prověřovali i zdravotnická zařízení.

Tam v šest hodin večer uspěli. Vsetínská nemocnice jim potvrdila, že je u nich žena skutečně hospitalizovaná. Ne ovšem z důvodu zranění, ale s otravou alkoholem.

V krvi ženě kolovalo téměř pět promile alkoholu. Nepotvrdilo se, že by žena utrpěla nějakým přestupkem, nebo že by na ní byl spáchán trestný čin.

Pět promile alkoholu hodinu po požití ukáže test například po vypití 0,8 litru destilátu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám