Hlavní obsah

Řidič narazil do stromu a uhořel v autě

Právo, Aleš Fuksa
Zlín
Aktualizováno

K tragické dopravní nehodě došlo v noci na středu v Rackové u Zlína. Řidič při klesání zřejmě nezvládl průjezd mírnou zatáčkou. V lesním porostu ve směru od Mladcové čelně narazil do vzrostlého stromu se Škodou Felicia Combi.

Článek

Automobil začal po nárazu hořet, oheň postupně zachvátil celý vůz. Řidič se z vozu nedostal, záchranáři za volantem objevili torzo ohořelého těla.

„Po čelním střetu prošel strom takřka až do kabiny auta. Ještě před příjezdem hasičů na místě pomáhali dva muži z nedaleké dílny, kteří se snažili požár hasit pomocí dvou přenosných hasících přístrojů. Proti rozsáhlému požáru celého auta však neměli velkou šanci,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Záchranáři oheň likvidovali vysokotlakým proudem vody. Muži uvnitř vozu však už nebylo pomoci. „Lékař přivolané zdravotnické záchranné služby konstatoval smrt“ dodal mluvčí.

Policisté v současné době zjišťují totožnost řidiče. „Proto jsme nařídili soudní pitvu a tragickou havárii i nadále vyšetřujeme. Z jakého důvodu auto sjelo z cesty, zatím přesně nevíme,“ poznamenala mluvčí zlínské policie Jana Bartíková. Jak dále uvedla, jedná se o první nehodu se smrtelným zraněním v tomto roce na Zlínsku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám