Hlavní obsah

Řidička zemřela při srážce s nákladním vozem, 13letá dcera je těžce zraněná

Právo, Rudolf Voleman
Karlovy Vary
Aktualizováno

Při dopravní nehodě v táhlé zatáčce u Mezirolí ve směru od Karlových Varů na Nejdek přišla v pátek v osm hodin ráno o život 38letá řidička osobního vozidla. Její spolujezdkyně, třináctiletá dcera, byla s těžkými zraněními a s podezřením na poranění páteře převezena na chirurgii karlovarské nemocnice.

Článek

Řidiči nákladního vozidla, s kterým se posádka osobního vozidla na silnici střetla, se při nehodě nic nestalo.

„Před příletem letecké záchranné služby, kterou jsme přivolali, řidička osobního vozidla podlehla mnohačetným poraněním,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranné služby Lukáš Hutta. „Její zranění byla neslučitelná se životem,“ potvrdila karlovarská krajská mluvčí policie Andrea Kávová.

„Třináctiletá dcera řidičky utrpěla otřes mozku a s podezřením na poranění páteře byla převezena na chirurgii karlovarské nemocnice,“ dodal Hutta.

Nehoda se stala v zatáčce mezi Mezirolím a Karlovými Vary. „Podle toho, jak nákladní vozidla stojí po nehodě, tak jelo od Karlových Varů,“ uvedla Ryvolová. „Příčiny nehody jsou teprve v šetření. Jednou z možností může být například technická závada na vozidle,“ doplnila Kávová.

„Posádku osobního vozidla museli z vozidla vyprošťovat hasiči,“ poznamenala mluvčí krajských karlovarských hasičů Alena Ryvolová, podle které je silnice směřující z Karlových Varů na Nejdek a Novou Roli uzavřená.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám