Hlavní obsah

Zloděj srazil ochranku obchodu ze schodů a pak ji ještě okradl

Novinky, Petr Nový
Jihlava

Násilný incident v obchodním centru v Jihlavě řeší od letošních Vánoc policisté. Zloděj zde z obchodu vynesl nezaplacený kabát. Člen ochranky ho dostihl před budovou, kde jej však čekal rychlý útok, po němž letěl ze schodů. Během pádu do muže zloděj nepřestával bušit. Navíc mu poté ještě ukradl peníze.

Článek

V největším jihlavském nákupním centru ukradl muž pánský kabát za dva tisíce korun, který si oblékl a odešel. Pracovník ochranky ho zastavil, zloděj ho ale odstrčil a odešel před prodejnu, kde ho muž opět dostihl.

Pachatel pracovníka ostrahy poté fyzicky napadl. Nejprve ho strhl na zem a poté shodil ze schodů. Napadený muž skončil až dole na chodníku. Pachatel mu následně sebral peněženku, kterou měl poškozený uloženou v zadní kapse kalhot. Odcizil z ní pár stovek korun a utekl.

Policie se o loupeži dozvěděla až s odstupem času. Kriminalistům se podařilo zjistit podobu muže a pátrají po něm.

Pachatel je ve věku mezi 24 a 30 lety, přibližně 180 cm vysoký, střední postavy a má krátké černé vlasy. Na sobě měl oblečenou bundu, na které měl ještě odcizený kabát černé barvy a modré rifle. Lidé mohou informace o muži oznámit na linku 158.

Muži hrozí až desetileté vězení. Kolem incidentu se celou dobu pohyboval starší muž v šedé bundě s taškou v ruce. Policie hledá také tohoto svědka, který by mohl pomoci s identifikací zloděje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám