Hlavní obsah

Do příjezdu záchranářů visel muž ze stromu hlavou dolů

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha západ

Velké míře vlastní odpovědnosti může za své zdraví děkovat 27letý muž, který v úterý prořezával větve stromu v Zadní Třebáni na Praze - západ. Při práci na stromě omdlel a jen kvůli jištění se nezřítil dolů. Přesto zůstal bezvládně viset hlavou dolů až do příjezdu hasičů.

Článek

Muž prořezával větve břízy v místě zvaném Na Ostrově nad místní hospůdkou. Při práci ale nečekaně omdlel, a jelikož byl připoután, zůstal viset hlavou dolů ze stromu. Jeho kolega neváhal a hned přivolal pomoc.

Dispečink záchranné služby na místo vyslal lékařskou posádku záchranné služby Trans Hospital z Řevnic, odkud na místo spěchala také lezecká skupina hasičů.

„Lezecká skupina profesionálních hasičů odvedla skvělou práci a bezpečně dopravila pacienta z břízy na zem, kde byl po vyšetření převezen na interní oddělení nemocnice v Berouně,“ uvedli k zásahu záchranáři z Trans Hospitalu.

Reklama

Výběr článků

Načítám