Hlavní obsah

Při tragických nehodách zemřeli tři lidé, doprava na České Budějovice stála

Právo, Novinky, Petr Nový, Radek Plavecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Po půlnoci v noci na úterý se stala v Opatovicích nad Labem tragická dopravní nehoda. Po střetu nákladního vozu s osobním zemřel 41letý řidič osobního vozu značky Fiat. Další dva lidé zemřeli při srážce dvou osobních vozů a kamiónu u Olbramovic na Benešovsku.

Článek

Řidič u Opatovic se ze zatím neznámých důvodů střetl se soupravou Scania. Podle policie 61letý řidič nákladního vozu zraněn nebyl, dechová zkouška u něj byla negativní. Podle hasičů unikly při nehodě stovky litrů pohonných hmot. Naftu se však záchranářům podařilo zachytit.

„Hasiči spolu s pracovníky správy a údržby silnic zasypali rozlitou naftu na komunikaci sorbenty,“ řekla mluvčí pardubických hasičů Vendula Horáková.

Dva lidé zemřeli při nehodě u Olbramovic

Dva lidé v úterý zemřeli při srážce dvou osobních aut značky Škoda Octavia a Škoda Felicia a kamiónu u Olbramovic na Benešovsku. Oběťmi jsou třicetiletý řidič kamiónu a pětadvacetiletý řidič felicie. Frekventovaná silnice I/3 na České Budějovice byla zhruba dvě hodiny neprůjezdná.

"Přivolaní záchranáři mohli už jen konstatovat úmrtí dvou mužů, kteří na místě podlehli smrtelným zraněním. Sedmadvacetiletou řidičku osobního auta, která utrpěla lehčí zranění, záchranná služba převezla do benešovské nemocnice," řekla mluvčí záchranné služby Tereza Janečková. 

Nehoda se stala mezi Olbramovicemi a odbočkou na Tomice. Policie na místě vyšetřuje okolnosti nehody. Podrobnosti o havárii zatím nejsou k dispozici.

Reklama

Výběr článků

Načítám