Hlavní obsah

Kolize se sypačem si vyžádala život mladé ženy

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Tragická nehoda se stala v sobotu večer na hlavním silničním tahu mezi Ostravou a Havířovem. Osobní vozidlo Renault Kangoo se na zasněžené vozovce střetlo se sypačem soli. O život přišla mladá žena. Řidič a další dva spolujezdci skončili s těžkými zraněními v nemocnici.

Článek

O tragédii informovala mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. „Nehoda se stala krátce před sedmou hodinou večerní. Do sněhového sypače, jenž přejížděl z jednoho jízdního pruhu do druhého, čelně narazilo osobní auto, které jelo v levém pruhu,“ řekla mluvčí.

Tři muži z vozidla byli podle policie převezeni s vážným zraněním do nemocnice. „Ve vozidle cestovala také jedna žena. Ta utrpěla vážná zranění, kterým podlehla,“ řekla mluvčí.

Příčina nehody a míra zavinění obou řidičů je předmětem šetření. „Řidič sypače se podrobil dechové zkoušce na alkohol, jejíž výsledek je negativní,“ dodala Holčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám