Hlavní obsah

Při nehodě na Opavsku se zranili čtyři lidé

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

Čtyři zranění, z toho jeden v přímém ohrožení života – taková je bilance nehody, která se stala v sobotu odpoledne na zasněžené silnici mezi Vítkovem a Klokočovem na Opavsku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

O nehodě informoval mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl. „Na pomoc vyjely dvě posádky záchranné služby, které dorazily na místo události během čtyř minut od nahlášení. Vozidlo bylo po havárii mimo silnici a převrácené na střeše,“ řekl Humpl.

Ve vozidle cestovali čtyři lidé, jeden z nich z místa nehody podle všeho utekl. „Nejvážněji byl zraněný devatenáctiletý mladík, který byl v bezvědomí a v přímém ohrožení života. Lékař zjistil mnohačetná poranění v oblasti hlavy a hrudníku,“ řekl Humpl.

Kromě toho záchranáři na místě ošetřili další dva stejně staré spolucestující se zraněními páteře a hlavy, oba skončili v nemocnici.

Čtvrtého zraněného účastníka dovedli policisté na ošetření na stanoviště záchranné služby do Vítkova. Měl lehce poraněn hrudník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám